Door onze jarenlange verblijf in het buitenland, ervaring in papierwerk, culturele aanpassingen, cultuurshocks en allerlei soorten emigratie-ervaringen bieden wij ook  advies voor uw emigratie- en culturele aanpassingstraject. Zit u in een cultuurshock of heeft u vragen voor of na uw vertrek, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Cerezos Spaanse taal

20210331_100343

Renate

Ruth is een hele leuke en enthousiaste lerares! Hierdoor wordt ik zelf ook nog meer enthousiast  van de Spaanse taal! Het is zeer leerzaam en de lessen zijn afwisselend en praktisch! Daardoor ga ik elke week met plezier naar haar lessen.
pexels-annam-w-1106481

Karen

Al ruim een jaar volg ik nu Spaanse les bij Ruth. Zij geeft met veel enthousiasme en gedrevenheid les. Daarbij wisselt ze de lessen op een leuke manier af dmv spelletjes, luisteroefeningen en FaceTime gesprekken met Spaanse vrienden. Ik ga elke week met veel plezier naar les!

IMG-20210408-WA0011

Kirsten

Sinds zes maande volg ik Spaanse les bij Ruth. Haar lessen zijn zeer afwisselend en dynamisch. Dit varieert van Spaanse memorie/puzzels tot het luisteren van Spaanse muziek. Zo leer je de taal op een speelse manier. Ze kijkt goed wat voor les bij je past en maakt op jouw wensen een lesprogramma. Ruth is enthousiast, geduldig en zeer perfectionistisch. Ik ga met veel plezier naar haar lessen!